sekmadienis, vasario 19, 2012

Vasario 16-oji

Šiais metais absoliučiai totaliai pražiopsojom Valentiną. Tik išvakarėse sumečiau, kad nieko nieko šiais metais nepasiruošiau – net jokių raudonų širdelių lipdukų nenusipirkau. Dar turėjau vilties nubėgti kur nors per pietų pertrauką, bet ir tiems planams nebuvo lemta išsipildyti (tiesą pasakius, išbėgau per pertrauką. Tik ne raudonų širdučių, o užuolaidų pirkti).

Tačiau vasaris be širdukinių sausainių neapsiėjo. Tik kepėm juos ne Valentino, o vasario 16-osios dienos proga. Teisybę pasakius, šiuos sausainius (vėliavos spalvos) jau kelinti metai planuoju kepti kuriai nors iš nepriklausomybės švenčių, bet vis prisimindavau per vėlai. O šiemet, kadangi Nerijus taip iškilmingai iškėlė vėliavas virš namo (net dvi!!!), neliko nieko kito, kaip ruošti šventinį stalą:)

3 komentarai:

  1. Šiemet mes irgi šią šventę šventėm, kitaip nei ankstesniais metais. Mus tai vaikai verčia susiimti :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Inga, o kur perkate maistinius dažus? Jau ne pirmam įraše matau nuotraukas su spalvotais kepiniais. Pati niekaip nerandu pirkti maistinių dažų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Agne, kažkada prieš du metus nusipirkau iš http://www.americolorcorp.com/, tai vis dar užtenka ir plastilinams, ir sausainiams, ir visokiems bandymams :)

    AtsakytiPanaikinti